Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 dub 2025 01:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Fiat Scudo Van 
Autor Zpráva
Nadstrážmistr
Nadstrážmistr

já hledal u strejdy googla, ale ten mi našel jen celé modifikace

25 pro 2012 15:42
Nadstrážmistr
Nadstrážmistr

Tady je po registraci kopa modelů:)
http://www.emergency-forum.de/

25 pro 2012 17:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nadstrážmistr
Nadstrážmistr

díky, oprášim němčinu a můžu se na to vrhnout

25 pro 2012 18:42
rotný
rotný

Ahojte (po dlhom čase). Zháňam nejakého šikovného modelára, ktorý by bol ochotný vyrobiť 1-2 modely vozidiel (bližšie tu nebudem špecifikovať). Samozrejme, na oplátku môžem ponúknuť úpravy textúry mapy, pomoc s kompletizáciou vášho módu a pod., na čom by sme sa už dohodli. Problém je v tom, že neviem pracovať so Zmodelerom a teraz nemám čas sa to naučiť (zrejme až cez prázdniny) a potreboval by som pár áut pre jeden projekt. Vďaka ;)
PS: Nejedná sa o nič zo SR/ČR.

01 čer 2013 15:52
Podpraporčík
Podpraporčík

Můžu to skusit ? jsem sice začátečník ale šikovnej, hodně se taky dokážu naučit.

01 čer 2013 16:01
rotný
rotný

Ďakujem Vám za odpovede a Ospravedlňujem sa adminovi, nabudúce si dám lepší pozor ;) (dal som to tu podľa úvodného komentára)

A teraz budem teda špecifikovať: Sú to modely pre jeden kanadský mód, prvým je hasiace lietadlo Canadair CL-215. Je to vrtuľové lietadlo, takže model vrtuľe treba dať oddelene (a samozrejme bez podvozku, narozdiel od fotky). Podrobnosti o stroji tu: http://www.airliners.net/aircraft-data/stats.main?id=119
Obrázek

Druhým je pick-up Ford F450 používaný Kráľovskou kanadskou jazdnou políciou. Bez masky, ako childs by stačili dvere vodiča a zadná korba. (K tomuto sa mi akurát nepodarilo nájsť kvalitný blueprint, aj keď je pár kvalitných fotiek z profilu a zhora.)
Obrázek

Sú to 2 modely, ale uspokojím sa i s jedným. Tak posúďte... Ako som napísal, ide o to, že teraz nemám dosť času na Zmodeler (a za payware SketchUp sa mi nechce platiť). Samozrejme, nebude to zadarmo (pomoc s módom už podľa bližšej dohody). Merci beaucoup :)

02 čer 2013 19:08
Podpraporčík
Podpraporčík

letadlo jsem už v nějakém modu viděl, možná že ho i mám a forda ale typ raptor jsem taky viděl v jednom módu ale tvarově mi to připomínalo wúdrovu navaru.

02 čer 2013 19:38
rotný
rotný

tft.cf píše:
letadlo jsem už v nějakém modu viděl, možná že ho i mám a forda ale typ raptor jsem taky viděl v jednom módu ale tvarově mi to připomínalo wúdrovu navaru.

Asi myslíš Euskadi Mod (http://modeh.webs.com/mini.jpg). Španieli to lietadlo tiež používajú, dokonca v rovnakých farbách. Tam som ho videl, ale je to dosť zjednodušený a hranatý model. S tou Navarou to môže byť pravda, Nemci prekresľujú mnoho wooderových modelov, minule som videl napr. X-Trail prekreslený na Ford Escape či T5 na Tourneo.

02 čer 2013 21:18
Podpraporčík
Podpraporčík

Já bych spíš měl verzi Sécurité Civile, ale původní mod jsem někde zapomněl, byl francouzský.

Obrázek

a tohle je ten Raptor
Rockport Modification http://forum.emergency-planet.com/index.php?/topic/16270-rockport-modification-v2-wip/
Obrázek

02 čer 2013 23:31
rotný
rotný

tft.cf píše:
Já bych spíš měl verzi Sécurité Civile, ale původní mod jsem někde zapomněl, byl francouzský...

Tak toto je už iná káva :D Veľmi pekný model, aj keď CL-415, ale to neprekáža, Kanada používa obe typy. Škoda, že nevieš mód, ale to sa dá zistiť. Napíšem cez SZ.

04 čer 2013 08:45
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další