Ja mám na em4 nastavené vysoké detaily na všetkom a žiadne kocky tam nemam. ale zas ber do úvahy kocky čoho? modelov ? alebo textúr? uvedome si jednu vec. do em4 sa robili zo začiatku pri veľa modoch (tým nenarážam na la, cz, sr ...) modely s malým rozlíšením ale pomaly sa robia aj detalnejšie modely a ak to pojde takto dalej a podri sa "rozšifrovať" alebo zohnať nove scripty či už napr na grafiku ohňa vody atd. strči em4 emergency 2012 do vrecka už len práve možnosťou editoru vytvaranim si vlastného modu tým že pri výjazde máš možnosť si vybrať akú techniku použiješ. hral som em 2012 a dosť ma sklamal fakt že ked som si dal kampaň mi vozidla pristavilo priamo k zásahu a nemal som toho veľa na výber. jedine si vybrať čo budem zo zásahu robiť ako prvé. hovadina číslo 2. zásah na sahare či v ktorej prdeli a nemecké vozidla tam. OK vozidla mohli nechať rovnaké ale nech mi nik nepovie žeby bol problém zmeniť aspoň tu po*ratu textúru na ten daný štat.
_________________ Hasiči a záchranári - zomierajú aby iný mohli žiť
povedzme si pravdu keby sa nový tým ktorý tvoril em2012 trošku viac potrápil s modelmi ponechal editor a hlavne inšpirovali sa módmy ktore vychádzaju pre em4 ako napr. la mod, winterberg .... vyrobili na ich báze nove scripty (napr TLF+GTF v jednom) bolo by to numero uno
_________________ Hasiči a záchranári - zomierajú aby iný mohli žiť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru