Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 dub 2025 18:20

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 Winterberg mod --alive-- 
Autor Zpráva
Nadstrážmistr
Nadstrážmistr

to mě napadlo, ale nevim jak...to mám dát hasičovi do ruky Béčko a nějak to propojit s hydrantem a autem nebo jak?

17 úno 2012 17:04
Podpraporčík
Podpraporčík

Myslím že tak by to malo ísť. Hadicou prepojiť hydrant a auto.

18 úno 2012 08:03
Nadstrážmistr
Nadstrážmistr

už jsem na to přišel, musíte vzít velitele vozu a najet myší na hydrant a pak dát pravý tlačítko na myši

18 úno 2012 15:41
rotný
rotný

Zdravím , co všechno prosím musím udělat při Razzia?

Vždycky se mi vysmějou:(
Díky :D

11 črc 2012 16:23
Praporčík
Praporčík

tak to fakt nevím už to dávno nehraju... Zkusím se někdy podívat.. Ale Razzia Zní jako Razie takže nějakej policejní zásah asi musíš někoho pozatýkat... :roll:

11 črc 2012 22:11
rotný
rotný

Právě pozatykám všechny, oni tamvždycky nechají nějakou krabicu, s kterou nevím co dělat.. nic nejde,pyrotechnici,kriminálka.. nikdo s ní nic nemůže udělat,tož odvezu zatčený a oni se mi vysmějou a nesplněno :D

12 črc 2012 17:19
Praporčík
Praporčík

zkus nabrat tu krabici na ten buldozer co vezou pyrotechnici myslím.. nebo to rozstřílej :D

12 črc 2012 19:59
rotný
rotný

Vyzkouším a dám vědět, dík .. A co teda hraješ za mod momentálně? :)

EDIT:
Tak jsem dostal Razziu zase,zjistil jsem, že pyrotechnici žádný to vozítko nemají, prostě ho nikdo nemůže přivolat, jediný koho přivovali byla nějaká speciální jednotka hasičů, ti ale stejně nic neprovedli akorát furt jezdili po městě, jak vyšinutí, takže se mi opět vysmáli :D

Tak a prosím,nevíte jak se hasí ze žebříku?

12 črc 2012 22:09
Praporčík
Praporčík

tak to nevím vždycky pyrotechnici vozili ten bagřík... No nevím já hraju Wegberg s novým patchem potom hraju Latvia mod 1.2 a FD command.. jo jak se hasí ze žebříku to už si vůbec nepamatuju... :x Jinak Fakt už nikdo neví juak ovládat tu Tauchpumpe ve wegbergu? včera sem měl speciální zásah.. to s tím klukem na střeše prej ho máte sundat a vodu nechat bejt.. jenže ja měl totálně zaplavenej park se spadenýma stromama.. tam asi tauchpumpe bylo potřeba jenže nikdo neví jak to vlastně funguje... pořád to odkazuje na STRG (což nevím co je) a na nějaký Kanal Deckel... :x :?

13 črc 2012 10:32
Strážmistr
Strážmistr

Bosko píše:
tak to nevím vždycky pyrotechnici vozili ten bagřík... No nevím já hraju Wegberg s novým patchem potom hraju Latvia mod 1.2 a FD command.. jo jak se hasí ze žebříku to už si vůbec nepamatuju... :x Jinak Fakt už nikdo neví juak ovládat tu Tauchpumpe ve wegbergu? včera sem měl speciální zásah.. to s tím klukem na střeše prej ho máte sundat a vodu nechat bejt.. jenže ja měl totálně zaplavenej park se spadenýma stromama.. tam asi tauchpumpe bylo potřeba jenže nikdo neví jak to vlastně funguje... pořád to odkazuje na STRG (což nevím co je) a na nějaký Kanal Deckel... :x :?

to funguje uplně normálně, vezmeš si ho z auta a položíš poblíš mista určení, třeba při čerpání toho zatopenýho sklepa to jde položit tam před vchod a ne přímo na vodu, ale čerpá to normálně vodu a pak tam připojíš hadici třeba s rozdělovačem a odtud proudy, který stříkaj někam pryč... ten Kanal Deckel je, že bys nějak měl sundat poklop z kanálu a hadice z těch čerpadel tam navédst aby tekla voda dovnitř, ale nikdo mi zatim neprozradil jak nebo čim ten kanál otevřít... a mam takovej problem. Musel jsem přeinstalovávat windows, a když jsem se snažil nainstalovat Wergberg z5 do EM4 tak jsem si stáhl rovnou tu 4, protože žádnej jinej jsem nenašel, ale když to spustím tak mi to hodí ikonu s tím, že to není úplné nebo něco takovího, přitom jsem to zkoušel stahovat 3x a pokaždé stejný výsledek... tak jest-li to nejni tím, že se ta 4 má instalovat do starého modu, ale ten nemůžu nikde sehnat. Tak kdyby jste někdo věděli tak prosím o radu a sorry, že to píšu do Winterberg modu, ale spojil jsem to s odpovědí pro Boska :D :D

13 črc 2012 15:41
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další