Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 led 2025 13:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Prosbička 
Autor Zpráva
Já sem řekl že to nemusí být težký, kdybych věděl jak to opravit tak už to dávno mám ale jelikož sem stímto nezkušený tak nevím.. Sorry že sem vubec něco napsal... "MG"

18 pro 2010 14:29
alá já jen napsal že bych chtěl zkusit takoví mod kdyby se mi řeklo že prostě ne tak prostě ne a když nevím jak se to dělá tak to asi neopravím, potřebuji vědět co kde předělat nebo tak...

18 pro 2010 14:59
Podle nějakých návodů a podle zkoušení ne? Jenže já o tom nemám vůbec páru, napadlo mě že bych mohl třeba ty auta co jsou v cz modu dát do třeba nějakého jiného který má jednu stanici v mp.. šlo by to?

18 pro 2010 15:07
Nadstrážmistr
Nadstrážmistr

Marsel píše:
Podle nějakých návodů a podle zkoušení ne? Jenže já o tom nemám vůbec páru, napadlo mě že bych mohl třeba ty auta co jsou v cz modu dát do třeba nějakého jiného který má jednu stanici v mp.. šlo by to?

Koukám že tu je další člověk typu tft.cf :D
Pokud si to předěláš pro vlastní účeli prosim, ale pokud to chceš dál šířit, tak si to jako jeden z autorů nepřeju.

18 pro 2010 15:29
Já nechci nic šířit jen chci aby mi jel czech republic po netu...

18 pro 2010 15:45
EM4CZ píše:
Carl Johanson píše:
Marsel píše:

Koukám že tu je další člověk typu tft.cf :D
Pokud si to předěláš pro vlastní účeli prosim, ale pokud to chceš dál šířit, tak si to jako jeden z autorů nepřeju.

Hele Carle se mnou ho nesrovnávej, já dělal modifikaci do EM3 v době kdy on ještě ani nevěděl co je to Emergency!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak to bych se hádal :D Já mám em 2 pěkně dlouho :)

18 pro 2010 16:09
Tak jako to nemůže carl opravit? Nebo když to opravím (což asi ne) tak to mužu dát mu a on jako že to vydal ne?

18 pro 2010 16:19
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3