Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024 10:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Novinky 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Intro z Emergency 5 boužel bez zvuku jedná se opět o záznam pořízený z Gamescomu a od FanPage Emergency Newstime

13 srp 2014 16:19
Profil ICQ
rotný
rotný

hezké ale škoda že místo zvuku intra tam bylo slišet to kecání.

13 srp 2014 21:56
rotný
rotný

Emergency gameplay
Některé staré zvyky se nezměnili, ale to hašení už vypadá reálnějc, nestojí tam jak poleno.
Co se týká vyprošťování tak to už je hodně vysoká úroveň, nepřipomíná vám ten vrak taky ty nový octavie combi ?

14 srp 2014 00:55
Administrátor
Administrátor

Zrovna jsem to video sem chtěl nahodit :D. Mně se nejvíce líbí to umistování vozidel že nezastaví a různě tam nepřejíždějí z místa na místo ale hezky si dáte kam má zaparkovat a jak. Potom když zastavuje tak plynule zabrzdí. A mně je tam hodně aut který vypadají jako normalní auta jako např. Volkswagen,Scania,Škoda,Mercedes jen na to asi vývojáři nedostali licenci tak jsou bez znaku. Mně příjde jako spíše Dvojková oktáva s Faceliftem .

14 srp 2014 07:34
Profil ICQ
rotný
rotný

na fotkách je poznat že CASky a TAčka jsou scanie akorát místo scania je tam napsáno Feuervehr, nebo ta civilní cisterna žluto bílá je taky scania.
Tou novou octávkou jsem myslel tu dvojkovou, jak píšeš, hlavně ty zadní světla a předek.

14 srp 2014 07:45
Nadstrážmistr
Nadstrážmistr

Mila píše:
Emergency gameplay
Co se týká vyprošťování tak to už je hodně vysoká úroveň, nepřipomíná vám ten vrak taky ty nový octavie combi ?

No neřikal bych zrovna tomuhle vyprošťování hodně vysoká úroveň. Kdy jeden hasič vytáhne člověka na férovku před auto. Určitě nějaká změna o proti starším dílum tam je, ale jistě by to šlo udělat i ještě trochu reálnějc.

14 srp 2014 11:20
rotný
rotný

je to reálnější než když to kuchá jak plechovku sardinek a ten člověk ti z toho vypadne na místo které sis v editoru předtím připravil.

14 srp 2014 11:50
Administrátor
Administrátor

Např. Wegberg Mod to má udělané taky na dobré úrovni.

14 srp 2014 11:59
Profil ICQ
rotný
rotný

Tohle už je skoro oficiální.

Obrázek

20 srp 2014 08:56
Podpraporčík
Podpraporčík

Som jediný komu sa em5 nepozdáva??? otvoriť auto ako konzervu a potom ešte na prázdno "šaškovať" záchranné vozidla prechádzajú cez seba hasič prejde cez hasičské auto ako keby tam nebolo. ako nemôžem za to ale z tohto hľadiska sa mi zdá byť em4 lepšia. fajn em5 má lepšiu grafiku a modely ale to isté by sa dalo dosiahnuť modovanim aj na em4 ja v tom nevidim žiadny krok vpred. mne osobne sa stále nepáči to že vozidlá majú stále čierne okná a nie je vidno posádku. keď hasič vyberie náradie stále sa otvárajú všetky rolety takže veľké terno s tým neurobili aspoň nie na mňa.

21 srp 2014 21:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další