Není toho tam víc, kluci ti sem uploadnou jeden soubor, kterej nahradíš a půjde ti to já bohužel nemám na pracovním ntb e4, takže musíš počkat na hodnou duši
Není toho tam víc, kluci ti sem uploadnou jeden soubor, kterej nahradíš a půjde ti to já bohužel nemám na pracovním ntb e4, takže musíš počkat na hodnou duši
Máš pravdu, je to ten WV T5 Novy a Mercedes Benz Sprinter od HZS. Pokud jde jen o to upravit něco v unit.xml tak se v tom pošťárám. Jinak děkuju za odpověď.
03 srp 2013 08:48
hasič1306
Podpraporčík
Registrován: 02 říj 2010 12:56 Příspěvky: 287 Bydliště: Slovensko
Díky hasič za soubory. Vyskytly se však problémy: V tom tvém souboru je strašně moc aut (hlavně u hasičů), u kterých pokus o vyslání způsobuje pád (myslím že je to kvůli chybějícímu souboru xxxxx.e4p). Já tedy nahrál svoji zálohu zpět s tím, že jsem vyměnil pouze soubor auta VW T5 PČR. Teď všechna auta vyjíždějí bohužel se však při načtení modu nenačtou a v nabídce vůbec nejsou.
04 srp 2013 08:39
hasič1306
Podpraporčík
Registrován: 02 říj 2010 12:56 Příspěvky: 287 Bydliště: Slovensko
ak to nebude nikomu vadiť urobim reup toho čo mam ja staihnute. možno to ti pojde normálne priznám sa veľmi tento mod ehrávam tak neviem či je tam všetko funkčné ale vravim nech sa autor vyjadrí či to možem reuploadnuť
_________________ Hasiči a záchranári - zomierajú aby iný mohli žiť
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru