Nevím no, přijde mi to takové, makové když v RZPčku přijede jen jeden člověk na druhou stranu se mi líbí víc než původní E4 paramedic A naštvals mě, jdu si po půl roku zahrád E4řky:D
pokračuji prezentací Unimoga od skvělého Carla Johansona proč ho ukazuji ? podívejte se na video protože ho v téhle podobě určitě neznáte. + Přívesný člun
Omlouvám se za nějaké chyby, např konec kdy přívěs se nechce znovu napojit
jen doplním pár informací: Model + textura je samozřejmě od Carla Johansona Úpravy: Unimog s lafetou - Libor Unimog se stožárem - Wooder
Příves se člunem: Přívěs je od Libora člun je z německého fóra
na závěr bych dodal že podle plánu by se měl přívěs dat připojit v Brno modu k prvnímu vozu (CAS 24 MAN) ze stanice lidická, jestli se využije nějaká funkce Unimoga jsme zatím nejednali
Na pěnometu je pár much které je potřeba dál poladit, pokuď začnete něco ochlazovat samy proud vody nejde vypnout. Pokuď nemáte pěnomet zapojený a dáte něco ochlazovat nebo hasit on sám si k místu dojede
na terrnu není nic moc extra nového, je to spíše ukázka jak by v budoucnu mohlo vypadat v Brno módu (pravděpodobně se také ještě bude něco měnit)
Edit: všiml jsem si že video je ke konci useklé od původně natočeného, nevím kde vznikla chyba pravděpodobně při ukládaní, tak se omlouvám a pravděpodobně zítra to zkusím nahrát znova
jj, jinak jsem tam nechal původní načítavaní pro informaci, myslím že je to dobré a stačí to
jinak jsem se rozhodl ze nebudu nahrávat znova to video o terrne je tam videt v postate vse, spise nekdy (casem) natocim nove, az to bude cele hotove. Chtel bych aby se strojnik dostal k cerpadlu, mozna lafetu ? (cca jak to ma unimog)
Ve spolupráci s Wooderem jsem vytvořil první verzi (Alfa verze) Bellu s Bambivakem
Bohužel myslím že akorát půjdou opravit už jen osy aby cca voda padala zhruba ze spodu vaku, ale sám nevím zda půjde nějak udělat aby se vrtule točila ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru