zase já někomu možná příde, že otravuju(to mě taky), ale prostě vůbec netušim co dělat u jedný technicky pomoci přiložl bych screen co je to za mapu, ale nevim čim se dělá tak vám to popíšu.... přijedu na místo zásahu a tam stojí 2 policejní auta a černá audina u který stojí ženská tak jsem myslel třeba, že jí to auto mám nějak otevřít nebo něco podobnýho, ale nevim čim.... celkově je to divná mise.... a taky se chci zeptat jestli musim na místo posílat velitelský auto(ten transportér v nahoře)
ahoj, chtěl bych se zeptat jest-li jste už někdy někdo vyjížděli k nějaké autonehodě a nebo používali rozpínací nůžky (mě nejdou ani vzít )?. Už tento mod hraju docela dlouho, ale k autonehodě jsem nevyjížděl ani jednou. dík za odpověď
přesně tak ja sem na tom uplně stejně a když už mám třeba nehodu traktrou a tak tak vždycky jenom uklízím olej taky sem to DN neměl a + nužky jdou ale ano potvrzuju že rozpinák nejde
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru