jo v tanku oni totiž ty hasiči pracujou u ty nedlaeky armady u bundeswehr a když ma najednou FF winterberg zasah tak musej přijet v čem mužou no a když po ruce neni auto..
čau, jak vytáhnu utopence z vody? Se mi topil v nějakym zahradnim jezírku a já nevěděl jak ho dostat ven jsou tam někde potápěči bo tak něco? Dík za radu
normálně vyjedeš s nějakým autem které má v sobě výbavu pro potápěče hasič by měl mít v nabídce možnost vzít si potápěčskou výbavu (je to ikona s brýlema a šnorklem) vylovit utopence ošetřit a odvézt do špitálu
Prosim o radu. když mam nějaký ozbrojený přepadení tak mi většinou blbci s 2 nějakejma samopalama zůstanou v domě a já nwm jak je dostat. Když tam pošlu borce ze zásahovky tak mi je hned sundaj. jak je zlikvidovat? dik
jj jinak nevite proč my nejde vystoupit s ostatnima jednotkama hasiču z auta?mužu je n winterberský ty oosattní vyndám jen velitele a hoši jdou jen na přikaz z rozdělovačem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru