tak už sem ho vyzkoušel... No je tam i multiplayer kdyby někdo nevěděl jak to spustit protože mu vyskočila nějaka chyba tak to musíte spustit jako správce... no přibylo plno modelů detailů a zvuků podle mně se Updtae moc vydařil jen jediný co se mi zdá jako chyba a počkám na urgenta... Když sem přijel s LF 11/44 na zásah chtěl sem připojit hadici k autu ale nešlo to... Zapnul sem přitom i pumpe a normálně to mělo jít..ale nešlo ani poté co sem dal Shift.. tak jsem doplnil nádrž pak tu stejnou hadici připojil ke kanystrům na pěnu a zajímavý že ucházela voda z cisterny....
zdarec děcka... já jsem na tuhle hru asi úplně levej, ale nejdřív jsem měl problém s tim jak vůbec poslat hasiče do akce.... teď se mi to povedlo a a když už jsem s velkou slávou přijel k zásahu tak jsem nějak nevěděl co a jak dělat...poradí mi prosim někdo? a pak jesli je na to nějaká čeština a jesli jo tka kde bych jí sehnal
ach jo to všichni hned na všecko potřebujete češtinu? no dobře čeština a ni angličtna neexistuje a s tim co dělat u zásahu ti moc nepomužu protože je po každé jiný. většinou ti mohu doporučit podívat se po mapě hledat oběti požáry nabouraný auta kouř a nebo třeba policejní auta a tak... pak ti doporučuju dat status 4 aby hasiči mohli vystoupit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru