Přiznám se, kde je ten vozík na sorbent? Já jak hovado stále používám pytle a koštata Vysokotlak mi taky chybí no.
jak je tam stará caska ( za AZ) tak tam je u regálu takovej bílej nástavec a když na něj s hasičem klikneš tak ho namontuje na tu casku a pak do ní jenom sypeš pytle a ona to rozmeta.
Klikni na tenhle odkaz http://nahraj.to/ minimalizuj si okno, najdi tu fotku a přetáhni jí do okna, potom klikni na nahrát a nakonec si vybereš odkaz na nahranou fotku, je to ten vpravo. Tady na fóru ho potom dáš do tagu [img].[/img]
nejni žač a hlavně je pak hodně dobrý, že tam přijede ten uklízecí vozík to klobouk dolu před klukama, jak to vymysleli a taky je plus, jak Ti přijedou někdy na pomoc( nebo si je zavoláš) ty 2 casky
Ale ještě mam výtku když jedu na ten olej a mam tu starou casku, tak musim vyjet na výjezd k vylitýmu oleji i s AZ.. když ho tam necham před hasičárnou, tak mi nejde přepnout mapa..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru