Jj, přesně to jsem myslel ono je to i tady, ale nevím jestli to nelze a nebo jsem na to ještě nepřišel, ale nevidím v tom žádnou funkci, jak bych to ve hře využil, krom toho, že to "musím" sundavat z auta..
dobrej mod, ale divim se, že neudělali třeba možnost použití vysokotlaku.. ale jinak si nestěžuji dobře vyřešili ten nástavec na sorbent u cisterny a pak ten úklidovej vozík to klobouk dolu člověk si ušetří hafo času věčnym chozením pro pytle a "milionem" hasičů s košťatama
dobrej mod, ale divim se, že neudělali třeba možnost použití vysokotlaku.. ale jinak si nestěžuji dobře vyřešili ten nástavec na sorbent u cisterny a pak ten úklidovej vozík to klobouk dolu člověk si ušetří hafo času věčnym chozením pro pytle a "milionem" hasičů s košťatama
Ahoj, můžu se zeptat, jakej nástavec a vozík máš namysli? Nějak to tam nemůžu najít a vždy mi dojde sorbent, když řešim velkej únik.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru