Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 06 dub 2025 11:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Další
 Wegberg mod 
Autor Zpráva
Praporčík
Praporčík

poradím později ted jdu do školy

15 lis 2011 08:58
Podpraporčík
Podpraporčík

nevíte kde se dá stáhnout demoverze modu volnou hrou

18 lis 2011 09:10
Praporčík
Praporčík

Bořa píše:
Ahoj, neví někdo jak.... spojit dvě hadice bez použití rozdělovače? Jak spustit kalové čerpadlo?Jak brát vodu z CASky? Co dělat při vyhledávání osob? Co dělat, když je spuštěná EPS? Co se špalkama od pokácenýho stromu ? :?:

spojit dvě hadice je jednoduché.v nové verzi 3.0 neseš hadici klikneš na hasiče on ji položí pak vezmeš novou a klikneš na spojku hadice. O kalovém čerpadlu nic nevim to se omlouvám mislým ale že tam ani není.vodu z casky uděláš tak že vezmeš ve vybavení koš z hadicí on tam bude šermovat :D a pak hned daš znova vybavit a daš proudnici pak jen napojiš bud na rozdělovač nebo podržíš shift a klikneš na Casku.to samé s pěnidlem musíš brát hadici a hned potom pěnovou proudnici.co dělat s osobama taky nevím ja ten zasah ještě neměl promiň.ted nevím co je EPS :D.špalky mužeš bud odnest nebo ještě rozřezat na menší

18 lis 2011 09:59
Praporčík
Praporčík

tomaši nechapu co myslíš

18 lis 2011 10:00
rotný
rotný

Bosko píše:
Bořa píše:
Ahoj, neví někdo jak.... spojit dvě hadice bez použití rozdělovače? Jak spustit kalové čerpadlo?Jak brát vodu z CASky? Co dělat při vyhledávání osob? Co dělat, když je spuštěná EPS? Co se špalkama od pokácenýho stromu ? :?:

spojit dvě hadice je jednoduché.v nové verzi 3.0 neseš hadici klikneš na hasiče on ji položí pak vezmeš novou a klikneš na spojku hadice. O kalovém čerpadlu nic nevim to se omlouvám mislým ale že tam ani není.vodu z casky uděláš tak že vezmeš ve vybavení koš z hadicí on tam bude šermovat :D a pak hned daš znova vybavit a daš proudnici pak jen napojiš bud na rozdělovač nebo podržíš shift a klikneš na Casku.to samé s pěnidlem musíš brát hadici a hned potom pěnovou proudnici.co dělat s osobama taky nevím ja ten zasah ještě neměl promiň.ted nevím co je EPS :D.špalky mužeš bud odnest nebo ještě rozřezat na menší

Jooo tak v shiftu je ten zázrak:) to spojování hadic mi právě nějak nešlo musel jsem to vždycky udělat přes rozdělovač, ale jětě to zkusím;) Kalové čerpadlo tam je:) dokonce už jsem byl i na čerpání, všechno sem připojil dal hadici do kanálu ,ale nepřišel jsem na to jak spustit čerpadlo. EPS je takové to červené co bliká na budově (hlásič požáru) ale zjistil jsem, že když uhasím oheň tak se stejně ozve melodie že jse zásah splněn ,takže to nechám blikat a jedu dom. A teď se mi často stává, že se ozve zvuk splnění zásahu už při příjezdu na místo.Akorát ještě nevím jak řešit to vyhledávání osob nebo otvíračky. A ještě jsem měl nějaké auto v zahradě, ale nevěděl jsem co s tím.

18 lis 2011 10:55
Podpraporčík
Podpraporčík

Bosko píše:
tomaši nechapu co myslíš

starší verze modu kde není map changer a auta se volají přes ovládací panel

18 lis 2011 13:50
Praporčík
Praporčík

jo tak myslím že se nedá sthanout ja se ptal taky oni ji totiž davaj na stranky s odkazama a vždycky když vyjde new verze tak ji nahraděj novou takže asi ne

18 lis 2011 14:35
rotný
rotný

Nainstaloval jsem to a když zapnu volnou hru, tak tam mám strašně malou mapu a ani žádnou malinkou mapku nahoře kde by mi to ukazovalo události atd., tak nevím jestli to tak má být a já s tím jenom neumím, nebo jsem to nějak špatně nainstaloval.

22 lis 2011 16:22
Praporčík
Praporčík

ne volnou hru měl by si to spustit přes kampaň a když chceš změnit mapu mmusiš dostat zasah všechny vozy cos vybral vyslat a pak až musiš změnit mapu bud automaticky v new verzi kliknutím na globus se šipkou

22 lis 2011 19:03
Nadstrážmistr
Nadstrážmistr

Prosím nevi někdo jak poslat jednotky zpátky na základnu a vypnout čerpadlo.dík za odpověd

27 lis 2011 00:14
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Další